Йовелия Инженеринг ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
Profildeco

Каталог - Материали, технологии и оборудване

AЛФАТОН Мрамор ООД

AЛФАТОН Мрамор ООД

AЛФАТОН Мрамор ООД е създадена през 1996 г. като търговска фирма в областта на настилките и облицовките от естествени каменни материали. Фирмата изготвя спесификации, осигурява изработката на детайлите и доставя материалите – мрамор и гранит и  варовик за престижни обекти в Гърция, България и Русия.

В началото на 1998 г., фирмата започва развитие на направление “топлоизолации”, поемайки изключителното представителство на топлоизолационните плоскости от стабилизиран експандиран пенополистирен с търговска марка МОНОДУР. Този материал се произвежда по най-съвременна италианска технология, от специална първокласна суровина, в заводите на МОНОСТИР АД – една от първите и най-големи фирми производители на експандиран пенополистирен в Гърция,  с над 25 годишна традиция.
На базата на този изключително ефективен топлоизолационен материал, компетентните специалисти на фирмата са разработили широка гама от интегрирани системи за топлоизолация:
Система за външна фасадна топлоизолация; Система за топлоизолация от вътрешната страна на стената; Система с панели АЛФАГКМ за вътрешна топлоизолация; Система АЛФАПАНЕЛ за външна фасадна топлоизолация; Система за фасадна топлоизолация под каменна облицовка; Системи за топлоизолация на подове; Системи за топлоизолация на покриви.
Тези системи се утвърдиха през последните години като едни от най-ефективните на българския строителен пазар. Те са приложими за всички видове сгради: жилищни, административни, обществени, за повечето видове промишлени сгради и др. Разработени са и подробни детайли за топлоизолацията на всички елементи на сградите.

Контакти: Тони Николов
София 1303
бул. Цар Борис ІІІ Nо 136 - Б
тел/факс: 02 / 95 59 691
тел. 0888 58 40 50
e-mail: office@alfaton.bg   info@alfaton.bg
Сайт: http://www.alfaton.bg

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре