Йовелия Инженеринг ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
Profildeco

Каталог - Изпълнители

"АБРОС БИЛД" ЕООД

"АБРОС БИЛД" ЕООД

Фирма "АБРОС БИЛД" ЕООД е основана през 2016 г. и се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се строителен пазар в България. Компанията е ориентирана предимно към довършителни работи на жилищни, административни и промишлени сгради, отличаващи се със индивидуална архитектура, функционалност и качествено изпълнение.

Една от главните цели на фирмата е високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни продукти и услуги. Наш постоянен стремеж е да бъдем максимално адаптивни към динамично променящите се условия в строителството на сгради и да предлагаме адекватни решения за нуждите на нашите клиенти. Екипът ни се опитва да обърне внимание на всеки проект, независимо от неговият обем и местоположение. Наясно сме с повечето проблеми, които биха могли да възникнат преди, в процес на работа и след завършване на строителството, и се стараем да ги предотвратим.

За нас най-важни са дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие. Надеждни и коректни - както в партньорство, така и в реализирането на самостоятелните си проекти.

За обезпечаване качественото и навременно изпълнение на строителните процеси компанията ни разполага със собствена материално-техническа база, която включва:

Дружеството работи с квалифициран и мотивиран персонал, който предлага строителни решения, отговарящи на изискванията на клиента за качество и точност на изпълнение.

Ние сме безкомпромисни в избора си - използваме само сертифицирани строителни продукти по европейски и световни стандарти, с максимално високо качество на утвърдени производители. Предлагат се всички съвременни технологии, утвърдени в нашата и европейската строителна практика, които ни гарантират винаги най-доброто качество.

Фасадно строително скеле
Мазилкополагащи машини
Множество инструменти и машини свързани с технологията на целия строителен процес.

Имаме реализирани проекти в областта на жилищното и курортно строителство, ремонт на сгради и съоръжения, ниско и високо строителство, реставрация и извършване на всички видове строително – ремонтна дейност, които са най – добрият показател за представяне на нашата фирма пред нашите настоящи и бъдещи клиенти. Фирмата успешно следва своята стратегия и се опитва да се развива като модерна, бърза, качествена и гъвкава в своята дейност.

Амбициите ни са от млада фирма със способен екип да се наложим, като една от водещите фирми в областта си, залагайки на качествено изпълнение в дадения срок, да работим за удовлетвореност на нашите клиенти чрез създаване на модерни решения за инвестиционните проекти.

Ако сте от хората, които ценят професионализма и качеството - доверете ни се!

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре