Йовелия Инженеринг ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
Profildeco

Каталог - Изпълнители

Йовея Инженеринг EООД

Йовея Инженеринг EООД

Създадена в началото на 2008-ма година “Йовея Инженеринг EООД" превъплащава в себе си идеята за поемане на всякакъв род довършителни дейности в строителството, както големи жилищни и обществено- административни сгради, халета, изложбени и магазинни площи, гаражи, така и в най-малките жилищни и промишлени пространства.
Дългогодишният опит в бранша ни подтикна към решителната крачка. Знанията и уменията ни ни правят едни от най-търсените специалисти в областта на машинното полагане на мазилки и замазки, монтажа на всякакъв вид топлоизолационни системи, сухо строителство, електромонтажни, ВиК услуги, шпакловки, боя.
Специалистите ни с дългогодишен опит в бранша, както и професионалните ни апарати на Putzmeister, PFT, Bosch, Makita, Metabo, Collomix, Dewalt, Sola, допринасят допълнително за оптимизациятана работният процес , ефективноста и качеството на изпълняваните дейности.
Използването на качествени суровини, правилното им приложение, качественият ни контрол и добрата логистика ни гарантират отлично извършени услуги и стотици доволни клиенти.
 

Контакти: Йордан Йорданов
гр. Перник
ж.к. Тева 50-60
Мобилен. 0895765395
mail: yoveia_ltd@abv.bg

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре