Йовелия Инженеринг ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
Profildeco

Полезно

Нова топлоизолационна система weber.therm ultra clima!

Нова топлоизолационна система weber.therm ultra clima!

Иновативната топлоизолационна система weber.therm Ultra Clima се характеризира с изключително висока паропропускливост, ефективна топлоизолация и устойчивост срещу стареене на цвeтoвете. Благодарение на новата тънкослойна мазилка weber.pas Clima можете да сте сигурни, че weber.therm Ultra Clima е устойчива против развитие на микроорганизми.

Системата се отличава с висока устойчивост срещу замръзване и оросяване, благодарение на хидрофилната й повърхност. Това е свойството на мазилката да поема и отдава водата изключително бързо, като в резултат повърхноста на мазилката остава винаги суха. Естествено тук може да се прибави и защитата от неблагоприятни метеорологични условия, тъй като коефициента на водопоглъщане W е <0,5 kg/m².√h, което не позволява проникване на влагата под повърхностния слой.

Системата се характеризира както с по-ефективна топлоизолация така и с много добра износоустойчивост, механична якост и дълготрайност.
 
Сред иновативните компоненти на системата weber.therm Ultra Clima са леката лепило-шпакловъчна смес weber 470P Clima Therm.

Продуктът се предлага в удобни 20-килограмови хартиени опаковки, снабдени с дръжки и механизъм за лесно отваряне.

С една 20-килограмова опаковка от новата weber 470P Clima Therm лепите и шпакловате същата площ, както с обикновените 25-килограмови разфасовки.

Част от иновативната система са и фасадните полистиролни плочи weber.therm Ultra Clima. Те се характеризират с подобрени изолационни качества, поради съдържанието на графитни гранули в структурата си.
 
Крайното покритие, използвано в системата – фасадната мазилка weber.pas Climа е продукт разработен по изцяло иновативна технология.

Мазилката weber.pas Clima е хидрофилна с микропореста структура, което позволява повърхноста й да е винаги суха. Това предотвратява развитието на водорасли и гъбички по фасадата, въпреки че в състава му липсват биоцидни консерванти. Това означава, че водата, напр. росата се абсорбира от повърхността й за много кратко време губи течната си форма, след което изсъхва. Така  най-важната жизнена среда за водораслите /гъбичките не е вече на разположение.

Една от основните характерситики на weber.pas Climа е високата й паропропускливост.

Благодарение на това й свойство стенитедишат” в двете посоки и се предотвратява образуването на конденз и мухъл.

Мазилката weber.pas Climа е подходяща както за външно, така и за вътрешно приложение, съответно на нови и стари сгради. Разнообразната гама от 248 цвята и 5 структури дават възможности за богат избор на клиента.

Мазилката weber.pas Climа е с изключително добра обработваемост и е лесна за структуриране.

На 9 март 2010 г новата мазилка weber.pas Clima получи признанието на журито по време на гала събитие в кметството на Виена, за продукт, който се грижи за околната среда.

Продуктът weber.pas Clima е първата тънкослойна мазилка, която регулира влажността, вместо да се бори с нея и осигурява почти моментално изсъхване на фасадата след спиране на дъжда.
 
Преди по-малко от месец Вебер пусна на пазара и новите си леки и безпрахови лепила за плочки weber.set Comfort и weber.set Comfort Flex.

 

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре