Йовелия Инженеринг ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
Profildeco

Полезно

Новости в продуктовото портфолио на кнауф инсулейшън

Новости в продуктовото портфолио на кнауф инсулейшън

И тази година Knauf Insulation предлага редица новости в продуктовото си портфолио, които са отговор на най-новите тенденции в строителството и потребностите на пазара. Всичко това ще имате възможност да видите на пазара до края на първото тримесечие на 2017 г.

Опаковка
Голяма част от нашите продукти скоро ще се появят на пазара в нова опаковка. Новото поколение опаковки на каменната и стъклена минерална вата Knauf Insulation дават модерна визия и осигуряват по-ясна комуникация. Тези опаковки, базирани на корпоративните ни цветове (синьо и бяло), открояват нашия бранд и изтъкват основните характеристики на продуктите.
1. Продукти с груповото наименование NaturBoard – вече ще се доставят в нова бяла опаковка със сини и зелени компоненти, която осигурява по-добро съхранение на каменната минерална вата с Ecose® Technology:
 
Зеленият цвят е ясен знак, че става дума за продукти с Ecose® Technology;
Синият цвят на Knauf изтъква основните характеристики на продуктите (топлинна изолация, без добавен формалдехид, сертификат Eurofins Gold за качеството на въздуха в закрити помещения).

2. Прозрачната опаковка на стъклената минерална вата се заменя с нова, по-атрактивна бяла опаковка, с компоненти в различни цветове, за да може от сега нататък възможно най-лесно и още на пръв поглед да знаете кой е продуктът, какво е предназначението му, какви са неговите топло- или звукоизолационни характеристики:

а) Топлинна изолация – съчетание на цветове и звезди:

-    Белите ивици и двете звезди означават мултифункционален продукт;
 
- Синият цвят и трите звезди върху опаковките на стъклената минералната вата на рула и плочи означават добра топлинна защита;

- Зеленият цвят и четирите звезди на опаковката означават отлични топлоизолационни характеристики на рулата и плочите.
 
б) Звукоизолация – съчетание на цвят и символи:
- Тъмносиният цвят и символът за звукоизолация ясно обозначават продуктите Decibel и Akustik Board, специално разработени за постигане на отлична звукоизолация в система преградни стени.
 
Продуктите в старите опаковки ще бъдат достъпни до изчерпване на количествата, след което всички посочени по-горе продукти ще се доставят в нови опаковки.

3. Палетизиране

Продуктите за контактна фасада (FKD-S Thermal, FKD-N Thermal, FKD-N Thermal 2) са с непроменени опаковки, но вече стандартно ще се доставят на палети (размер на палета 1200mm x 2000 mm, височина 2400-2700 mm, в зависимост от дебелината на продукта).

Продуктите ще продължат да се предлагат и в единични пакети. В този случай те трябва да бъдат складирани в покрити складови площи и не трябва да се поставят директно на земята.
 
Предимства на палетизирането:
► Улеснена работа с продуктите  (запазено е качеството на опаковките);
► Възможност за складиране на открито (палетите са покрити с  допълнително защитно фолио, което предпазва при неблагоприятни климатични условия);
► Палетите могат да се съхраняват на земята;
► По-добра организация за складиране на продуктите складовите площи;

Нови продукти

1. Нови продукти от семейството на Ekoroll и NatuRoll

Едновременно с новите опаковки ви представяме и нови продукти от семейството на Ekoroll и NatuRoll. Качеството им е подобрено, тъй като рулата са по-къси и по-малко компресирани в опаковката.
Продуктите от семейството на NaruRoll са специално разработени продукти стъклена минерална вата на рула, предназначени за професионалисти, които се занимават с полагане на изолация в закрити помещения. Рулата, освен че са по-къси, имат и подобрени характеристики. В резултат на това е получен по-компактен и същевременно по-еластичен продукт с по-добра декомпресия (достигане на декларираната дебелина след разопаковане).
a) Ekoroll
 - Мултифункционален продукт в опаковка с бели ивици и две звезди. Ekoroll може да се използва за различни приложения: изолация на последна междуетажна плоча (под на таван) и окачени тавани.

б) NatuRoll и NatuRoll Plus
 - Продуктите са в същата опаковка като Ekoroll, но специално разработени за монтажници и същевременно с по-добри топлизолационни характеристики в сравнение с Ekoroll.

в) NatuRoll Pro
 - NatuRoll Pro е специално разработен продукт предлаган на ролки, предназначен за професионалисти, които се занимават с полагане на изолация в закрити помещения. Едновременно с това е и с отлични топлоизолационни характеристики.
Изделията Classic 042, Classic 040, Classic 039, както и старият продукт Ekoroll повече няма да бъдат в продажба.
Продуктите в старите опаковки ще бъдат достъпни до изчерпване на количествата, след което всички посочени по-горе продукти ще се доставят в нови опаковки.

Ще припомним, че Ecose® Technology е иновативна технология на свързващото вещество без добавяне на формалдехид, базирана на бързо възобновяеми суровини, вместо на химически вещества на петролна основа. Всички продукти с Ecose® Technology притежават сертификат Eurofins Indoor Air Comfort Gold, който удостоверява, че продуктите отговарят на критериите за ниски емисии на летливи органични съединения, така че да влияят на качеството на въздуха в помещенията.

г) Нов продукт за подове – NaturBoard Standard

Вместо досегашния NaturBoard Pod Plus на пазара вече ще се предлага нов продукт за подова изолация - NaturBoard Standard. Тази каменна минерална вата на плочи е оптимизирана за употреба при изолиране на междуетажна подова конструкция в системата на плаващ под. Притежава идеално съотношение между якост на натиск и гъвкавост и е комбинация на топло- и шумоизолационен материал в едно. Освен това NaturBoard Pod Standard има подобрен коефициент на топлинна проводимост (λ=0.036 W/mK).
 
д) Нов продукт за фасада - FKD-N Thermal 2

FKD-N Thermal 2 е продукт с двуслойна плътност и е резултат от непрекъснатия ни стремеж да разширим предлагането, да посрещнем изискванията на пазара и да предложим продукт с отлично съотношение цена-качество. Особен акцент поставяме върху отличните топлоизолационни характеристики (λ=0,035 W/mk), което гарантира изключителна топлинна защита на обекта. Предлаганите дебелини са 80-200 mm.
 
Уверени сме, че новите ни продукти и опаковки отново ще бъдат приети положително. Те са знак за това, че за пореден път повишаваме нивото и качеството както на предоставяните от нас услуги, така и на пазара, на който работим. Непрекъснатите иновации и усъвършенствания ни осигуряват конкурентно предимство на пазара, много нова работа и съвместни успехи.

Предварително благодарим за подкрепата и сътрудничеството!

За всякакви въпроси, предложения и препоръки сме на ваше разположение, както и досега.

 

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре