Бауцентър ЕООД
Терабилд ООД
Прострой
Е - Терм
Перфект 2007
РемСтрой

Каталог - Изпълнители

МАРИБОР - СТРОЙ ЕООД

МАРИБОР - СТРОЙ ЕООД

“МАРИБОР - СТРОЙ” ЕООД е фирма с  доказан дългогодишен опит в строителството, занимаваща се с изграждането на топлоизолационни системи,  машинно полагане на подови замазки, мазилки, шпакловки, бои, монолитно строителство и довършителни работи.

Опитът който сме придобили през годините ни дава възможност да предлагаме и предоставяме на нашите клиенти най-високо качество на обслужване. Нашите специалисти притежават сериозен опит в сферата на цялостното строителство - груб строеж и строеж до ключ, топлоизолациите, фасадните и вътрешни ремонти. Използваме различни технологии в зависимост от съответната ситуация и Вашите нужди. Фирмата ни е с утвърдено име в бранша – „МАРИБОР-СТРОЙ” ЕООД е регистрирана в камарата на строителите в България. Наши партньори са едни от най-добрите производители и вносители на строителни материали, чиято продукция отговаря на всички европейски стандарти.

„Марибор Строй“ ЕООД разполага с висококвалифицирани специалисти и консултанти, готови да се справят с всеки възникнал строителен проблем и да предложат комплексно  решение. Екипът ни ще обсъди заедно с Вас Вашата идея и ще Ви направи  най–доброто предложение.

гр.София 1407
бул. Черни връх 73, ет. 2

Главен инженер: 0885 771 131
Инженер архитект: 0896 659 065
Технически отдел: 0894 765 937
Администрация: 0894 765 936

е-mail: office@mariborstroi.bg
http://www.mariborstroi.bg

Назад

Рекламен банер

БАИС

Izolacii.eu

Строител

КСБ

Рекламен банер

Нагоре